Boztepe İlkokulu

WEB https://boztepeilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BOZTEPE MAH. OKUL SOK. NO 23 AKSU / ANTALYA
VİZYON : Boztepe İlkokulu Okulu olarak; Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli öğrenmeyi temel hedef olarak benimseyen, yaratıcı, üretken, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan gelişmiş bireyler yetiştirmeyi ve Öğrenen ve öğreten bir kurum kültürü yaratmak amaçlamaktadır.
MİSYON : Katılımcı, dinamik, takım ruhu ve dayanışmayı destekleyen, etik ve toplum vicdanına saygı gösteren, ülkemize ve tüm dünyaya sürdürülebilir yenilikçi, sorumlu ve faydacı çözümler sunmak yoluyla toplumsal gelişime üncülük edecek bireyleri yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:40 - 14.00
Isınma : Klima
Servis : Taşıma Merkezi
Ulaşım : Belediye otobüsleri Aksu aktarma merkezinden kalkmaktadır. (520 Numaralı Boztepe - Kumköy Hattı) Belediye otobüs saatleri: 06:00 - 08:00 - 12:00 - 16:00 - 18:00
Yerleşim Yeri : Şehir Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 25 km İlçe Merkezine 7 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :